Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "I goda hÀnder" by Neil Richards & Matthew Costello # Book PDF Kindle ePub Free

I goda hÀnder

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: I goda hĂ€nder
  • Author : Neil Richards & Matthew Costello
  • Release Date : January 22, 2021
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 784 KB

Description

Mysdeckar-serien Morden i Cherringham bestÄr av fristÄende fall lösta av samma mordutredarduo. Perfekt cosy crime för dig som gillar Morden i Midsomer och Agatha Christie.
NĂ€r Jack Ă€r ute pĂ„ puben för att ta en lördagsöl fĂ„r han höra att tvĂ„ skattsökande ortsbor hittat ett antikt och mycket vĂ€rdefullt föremĂ„l pĂ„ en Ă„ker i nĂ€rheten. De bĂ„da skattletarna ‒ tvĂ„ unga, till synes aningslösa mĂ€n - stĂ„r bara nĂ„gra meter bort, omgivna av folk som vill veta mer. MĂ€nnen pratar vitt och brett om fyndet och avslöjar bland annat var det ska förvaras över natten. Och föga förvĂ„nande: dagen efter Ă€r föremĂ„let borta. Den lokala polisen utgĂ„r frĂ„n att ett gĂ€ng konsttjuvar ligger bakom stölden, men Jack och Sarah Ă€r inte lika övertygade.
Sarah Edwards, ensamstĂ„ende mamma och webbdesigner, och Jack Brennan, Ă€nkling och hĂ„rdkokt före detta polis frĂ„n New York, utreder i varje del i serien ett brott i idylliska Cherringham i Cotswolds - ett sömnigt samhĂ€lle dĂ€r det aldrig hĂ€nder nĂ„gonting. Tills det börjar dyka upp fall efter fall för Sarah och Jack…
Alla delar i Morden i Cherringham Àr fristÄende, avslutade fall och serien kan lÀsas i valfri ordning. I goda hÀnder Àr fall nr 4.


PDF Books "I goda hÀnder" Online ePub Kindle